Home > Skin-Care by Eltje

Skin-Care by Eltje

Skin-Care by Eltje is dé praktijk om van je huidproblemen af te komen of je huid  de weldaad te geven die het verdient. Ik sta voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en een vakkundig & onderbouwd advies in een veilige ontspannen omgeving. Het accent van de behandelingen ligt op huidverbetering. Ik hou niet van toeters en bellen.

Huidklachten
Huidklachten
Behandelingen
Behandelingen
Lees meer

Nouvital Cosmetics

Ik werk voornamelijk met het merk Nouvital. Dit merk voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, geheel conform de Europese richtlijnen en dat voor een echt aantrekkelijke prijs.

Nouvital Cosmetics is een modern Nederlands cosmeticabedrijf, dat voortdurend innoveert en daarbij nieuwe cosmetica ontwikkelt met zowel huidverzorgende als huid verbeterende eigenschappen met de nieuwste ingrediënten, waaronder meerdere typen stamcellen, enzymen, hyaluronzuur en speciale extracten.

Nouvital werkt voornamelijk met grondstoffen van natuurlijke oorsprong en is dierproefvrij.

De producten zijn:

  • hypoallergeen
  • allergeenvrij geparfumeerd
  • vrij van minerale oliën
  • vrij van tarwekiemolie ( i.v.m. glutenallergie)
  • vrij van Parabenen.

Alle dagcrèmes zijn voorzien van een zonnefilter.

De gehele lijn van Nouvital bestaat uit meer dan 80 verschillende producten, waaronder ook een complete lijn voor de man en heeft een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Om de effecten van een behandeling te optimaliseren en het resultaat zo lang mogelijk te behouden adviseer ik om deze producten ook thuis te gebruiken.

Kortom, laat je verzorgen door de producten van Nouvital.

Bekijk prijslijst Afspraak maken

Wil je snel resultaat en doeltreffend van je klachten af?
Neem contact op
© 2024 Physi-Care by Eltje | Sitemap