Home > Even voorstellen

Physi-Care by Eltje

Ik ben Eltje de Klerk, 59 jaar en woon in Huizen.

De 'kleine Eltje, 4jaar oud, wilde schoonheidsspecialiste worden. Mijn oma, een van de eerste gediplomeerde schoonheidsspecialistes in Nederland met haar eigen praktijk was mijn grootste inspiratie.
Ik kon uren in en rond haar salon hangen, genietend van de sfeer, de geuren en de geluiden.

Na het halen van mijn diploma schoonheidsverzorging in 1985 ben ik fysiotherapie gaan studeren omdat ik een voorliefde had voor massages en ik meer wilde weten over de menselijke fysiologie. Schoonheid van buiten heeft namelijk alles te maken met goed functioneren van binnen. 

Mijn passie voor gezondheid loopt als een rode draad door mijn leven.

Over ‘Physi-Care’:

‘Physis’ betekent:

  1. Grond, oorsprong, in de basis.
  2. Natuurlijk, zinnelijk, lichamelijk, dierlijk, uiterlijk.
  3. Lichaamsgesteldheid; fysiek

‘Care’ staat voor:

  1. zorg 
  2. verzorging.

Samen omvatten ze wat ik in mijn werk wil. Zorgen dat lichaam en geest van buiten en van binnen zo optimaal mogelijk kunnen functioneren; in balans zijn.

In mijn voormalige praktijk 'Schoonheidssalon Eltje', kwamen regelmatig klanten met lichamelijke klachten, die ik met massage en verzorging alleen niet voldoende kon verhelpen.

Doordat ik zelf een sportblessure opliep, kwam ik in aanraking met Mylogenics. Dit bleek een zeer efficiënte behandelmethodiek, zo doeltreffend dat ik daar meer van af wilde weten. Ik heb de opleiding tot Mylogenics advanced practitioner, (inclusief de hormoon & voedigsmodule 'Personal Hormonal Profiling'©) succesvol afgerond.
Mijn kennis uit de opleiding fysiotherapie en de nieuwe inzichten vanuit de Mylogenics methode vormen een mooi geheel om klachten als pijn en bewegingsbeperkingen snel te verbeteren of op te lossen. 

Door mijn passie voor gezondheid liep ik uiteindelijk tegen de opleiding tot Physis-Specialist aan. Hierbij benader je een gezond lichaam (een gezonde Physis: weet je nog? dat zelfherstellend vermogen van het lichaam!) vanuit een groter perspectief, dan de klacht op zich. Als slaap, stress, ademhaling, voeding, beweging en het immuunsysteem in orde zijn bezit je een goede vitaliteit en komen dezelfde klachten niet meer terug.

Je snapt waaschijnlijk wel dat voor mij nu alle puzzelstukjes op hun plaats vielen .

In mijn praktijk zie ik waanzinig mooie resultaten, met eenvoudig toe te passen adviezen, in een bijzonder korte tijd, voor iedereen haalbaar!

Als Physis specialist is het mijn passie jou naar een gezond, vitaal, klachtenvrij leven te begeleiden!

Al mijn expertise van vroeger en nu breng ik samen in mijn praktijk   

Bekijk prijslijst Afspraak maken

Wil je snel resultaat en doeltreffend van je klachten af?
Neem contact op
© 2024 Physi-Care by Eltje | Sitemap