Home > Even voorstellen

Physi-Care by Eltje

Ik ben Eltje de Klerk, 57 jaar en woon in Huizen.

De 'kleine Eltje, 4jaar oud, wilde schoonheidsspecialiste worden. Mijn oma, een van de eerste gediplomeerde schoonheidsspecialistes in Nederland met haar eigen praktijk was mijn grootste inspiratie.

Na het halen van mijn diploma schoonheidsverzorging in 1985 ben ik fysiotherapie gaan studeren omdat ik een voorliefde heb voor massages en ik meer kennis wilde hebben over het lichamelijk functioneren. Schoonheid van buiten heeft namelijk alles te maken met goed functioneren van binnen. Tijdens deze opleiding deed ik mijn ervaring als schoonheidsspecialiste op in de schoonheidssalon van mijn oma.

De passie voor het het gezondheid is een rode draad door mijn leven.

Over ‘Physi-Care’:

‘Physis’ betekent:          

  1. Grond, oorsprong, in de basis.
  2. Natuurlijk, zinnelijk, lichamelijk, dierlijk, uiterlijk.
  3.  Lichaamsgesteldheid; fysiek

‘Care’ staat voor: zorg; verzorging.

Samen omvatten ze wat ik in mijn werk wil. Zorgen dat lichaam en geest van buiten en van binnen zo optimaal mogelijk kunnen functioneren; in balans zijn.

In mijn schoonheidssalon en massagepraktijk 'Schoonheidssalon Eltje', kwamen regelmatig klanten  met lichamelijke klachten, die ik met massage en verzorging alleen niet voldoende kon verhelpen.

Doordat ik zelf een sportblessure opliep, kwam ik in aanraking met Mylogenics. Dit bleek een zeer efficiënte behandelmethodiek, zo doeltreffend dat ik daar meer van af wilde weten. Ik heb de opleiding tot Mylogenics advanced practitioner, (inclusief de voedigsmodule Personal Hormonal profiling) succesvol afgerond. Mijn kennis uit de opleiding fysiotherapie en de nieuwe inzichten vanuit de Mylogenics methode vormen een mooi geheel om klachten als pijn en bewegingsbeperkingen snel te verbeteren of op te lossen. 

Vanuit deze opleidingen ben ik Timo Hans tegen gekomen; oprichter van Physis Academy. Hij benadert een gezond lichaam (een gezonde Physis) vanuit een groter perspectief. Als slaap, stress, ademhaling, voeding, beweging en het immuunsysteem in orde zijn bezit je een goede vitaliteit.

Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats.

In mijn praktijk zie ik waanzinig mooie resultaten, met eenvoudig toe te passen adviezen, in een bijzonder korte tijd, voor iedereen haalbaar!

Als Physis specialist is het mijn passie jou naar een gezonder, vitaler leven te begeleiden!

Al mijn expertise van vroeger en nu breng ik samen in mijn praktijk   

Bekijk prijslijst Afspraak maken

Wil je snel resultaat en doeltreffend van je klachten af?
Neem contact op
© 2021 Physi-Care by Eltje | Sitemap