Home > Even voorstellen

Even voorstellen

Schoonheidssalon Eltje heet voortaan Physi-care

Ik ben Eltje de Klerk, 55 jaar en woon in Huizen.

Al van jongs af aan wilde ik schoonheidsspecialiste worden. Mijn oma, een van de eerste gediplomeerde schoonheidsspecialistes in Nederland was mijn grootste inspiratie.

Na het halen van mijn diploma schoonheidsverzorging in 1985 ben ik fysiotherapie gaan studeren omdat ik een voorliefde heb voor massages en ik meer kennis wilde hebben over het lichamelijk functioneren. Schoonheid van buiten heeft namelijk alles te maken met goed functioneren van binnen. Tijdens deze opleiding deed ik mijn ervaring als schoonheidsspecialiste op in de schoonheidssalon van mijn oma.

Over ‘Physi-Care’:

‘Physis’ betekent:          

  1. Grond, oorsprong, in de basis.
  2. Natuurlijk, zinnelijk, lichamelijk, dierlijk, uiterlijk.
  3.  Lichaamsgesteldheid; fysiek

‘Care’ staat voor: zorg; verzorging.

Samen omvatten ze wat ik in mijn werk wil. Zorgen dat lichaam en geest van buiten en van binnen zo optimaal mogelijk kunnen functioneren: in balans zijn.

In mijn schoonheidssalon en massagepraktijk 'Schoonheidssalon Eltje', liep ik nogal eens tegen klanten aan met lichamelijke klachten die ik met massage en verzorging alleen niet voldoende kon verhelpen.

Doordat ik zelf een sportblessure opliep, kwam ik in aanraking met Mylogenics. Dit bleek een zeer efficiënte behandelmethodiek, zo doeltreffend dat ik daar meer van af wilde weten. Ik heb inmiddels de opleiding tot Mylogenics advanced practitioner succesvol afgerond. Mijn kennis uit de opleiding fysiotherapie en de nieuwe inzichten vanuit de Mylogenics methode vormen een mooi geheel om klachten als pijn en bewegingsbeperkingen snel te verbeteren of op te lossen.

Omdat ook voeding een belangrijke invloed heeft op zowel onze huid als op ons lichaam, heb ik onlangs ook hier een opleiding voor gevolgd en ben inmiddels gediplomeerd Personal Hormonal Profiler.  

Al mijn expertise van vroeger en nu breng ik samen in mijn praktijk   

Bekijk prijslijst Afspraak maken

Zoek je een praktijk met persoonlijke aandacht, kwaliteit en onderbouwd advies?
Neem contact op
© 2019 Physi-Care by Eltje | Sitemap