I.P.L. Definitief Ontharen

IPL ontharen bij Schoonheidssalon Physi-Care by eltjeSnel en makkelijk van je ongewenste haargroei af!

IPL (laser-) ontharen is een definitieve manier van haarreductie waarbij een flitslamp meerdere lichtpulsen achter elkaar geeft. De energie die hierbij vrijkomt wordt opgenomen door de pigmenten in het haar, waardoor het haarzakje wordt vernietigd en het omliggende weefsel wordt ontzien. Deze manier van ontharen is geschikt voor mensen met donker haar en in sommige gevallen ook voor mensen met rood haar.

Bij IPL ontharen kan een groot gebied tegelijk worden behandeld. De behandeling kan daarnaast goed worden ingesteld op huidtype en huidkleur door de mogelijkheid om verschillende golflengtes te gebruiken.

Nadeel van deze manier van permanent ontharen is dat IPL niet geschikt is voor lichte haarkleuren. Witte, blonde en grijze haren zijn daarom niet geschikt voor deze manier van ontharen.

Er mag nooit worden onthaard met IPL wanneer er sprake is van een zongebruinde huid. Haren kunnen alleen worden behandeld met IPL wanneer deze zich in de groeifase bevinden omdat alleen dan de haren genoeg pigment bevatten. Er wordt gestreefd naar een tussenpoos van 6 tot 12 weken. Ga ervan uit dat er minimaal 6 tot 8 behandelingen nodig zijn.

Resultaten

Bij IPL kun je er van uitgaan dat er een reductie van de hoeveelheid haar wordt gerealiseerd van zo'n 80%. Donshaar blijft altijd een beetje achter. Bij donker haar en een lichte huidskleur wordt normaal gesproken het beste resultaat behaald.

De kans bestaat altijd dat er opnieuw donker haar gaat groeien, waardoor deze ongewenste haren opnieuw moeten worden behandeld.

Bekijk prijslijst Afspraak maken

Wil je snel resultaat en doeltreffend van je klachten af?
Neem contact op
© 2023 Physi-Care by Eltje | Sitemap